Merry, Aora

9 Likes

Problème de Fai hors ligne

On voit de moins en moins Aora j’ai l’impression que ce n’ est plu son appartement

1 Like

5 Likes

Aora est partie vers 15h de son appartement a un gros sac plein d’affaires et beaucoup de sous vêtements lol

1 Like

Proje ekibi tatile çıkmış sanırım yaklaşık 1 Ay boyunca bir etkileşim yok ve ben üyelik yenileme yaptım daireler ile proje ekibi ile bir sorun mu var hiç bir dairede bir şey kalmadı artık birileri bu sorunu çözmesi gerektiğini düşünüyorum gelen misafir hiç durmuyor gidiyor ve katılımcılar ya tatil ya ter değiştirme ya iss sorunu ya kapali ya kişisel sorunlar ve bunu gibi bir sürü sorun aşırı derecede gevşeme var bu konu ile ilgili bir aksiyon alınmasını beklemekteyiz ve benim gibi düşünen bir çok kişi var sanıyorum ve ben üyeliğimi geçmiş arşiv izleyerek bitiriyor son 2 ay rica ediyorum bu konu ile ilgilenin teşekkürler

3 Likes

Bye

Seth Meyers Lol GIF by Late Night with Seth Meyers

3 Likes

2 Likes

Goodbye demekle olmuyor her önünüze derseniz kimse kalmayacak yaptığınız işe saygı duyun ve işinizi daha iyi yapmaya çalışın şuan 13 ev çevrimdışı ve bu kadar burda bir eleştiri varsa çözüm odaklı olmalısınız her zaman goodbye derseniz ilerleyen zamanlarda birileri size aynısını yapar bu bir elestiri sonuçta benim gibi çoğu kişi para ödeyerek birşeyler izlemeye ve eğlenmeye çalışıyor bı aynaya bakıp kendinizi sorgulayın

3 Likes

peut etre que le temps des fêtes a été dure sur le foie et l’estomac :rofl:

2 Likes

Go Away Do Not Want GIF

4 Likes

Elbette dediklerim doğru olduğunu bildiğin için elinde hiçbir vasıf olmadığı için çırpınıyor senide anlıyorum :rofl::rofl::grin::grin:

3 Likes

who has no arguments send dumb memes
we can see that often here.

1 Like

5 Likes

:heart_eyes:

6 Likes

6 Likes

no guests? :sob:

Bye bye bye bye

2 Likes

Hahahahaha sende tatilden mi döndün bunca saat sonra cevap vermişsin çok anlamlı sanki by bı defol başka yerde oyna burası Forum ve üye olanların eleştiri Bilgi düşünce sahibi olduğu yer sen git uyu veya büyüklerin işine karışma çocuk

3 Likes

Season 6 What GIF by The Office

5 Likes