Serenading her won’t get you into her knickers if all else has failed
Tonk is a total sweetheart…one of the best. I love him alot
Such a gentleman, taking care of himself before bedtime with Ryry.
Is she Ryry?
i dont think so!! one of the worst!! I dont like him…
Tak się składa że język rosyjski znam całkiem dobrze. Problem nie jest jednak w znajomości języka tylko w odtwarzaniu dźwięku. Praktycznie nic nie słychać. Czasem udaje się jednak sklecić jakiś wątek z pojedynczych słów i kontekstu w jakim został powiedziane. Ponieważ z dyskusji widać że jest niezrozumienie tego co oglądamy to chcę przedstawi podstawowe informacje.
Rory (Real name removed) jest zakochana w Tonky () i jest dziewicą . Powiedziała to facetowi z którym zamknęła się w łazience () Było to kilka tygodni wcześniej. Wypytywała go czy to boli i z kim najlepiej zrobić to pierwszy raz. Powiedział że za pierwszym razem trochę boli. Później rozmawiali z kim najlepiej to zrobić. Jego rady to : Najlepiej z kimś kto zostawi miłe wspomnienia. Jeżeli takiego faceta niema to najlepiej z kimś przypadkowym, o kim szybko zapomni. Chociaż pierwszy raz zapamiętuje się na zawsze. Można też zrobić to w wannie.
To co obserwujemy to próby ze strony Juli straty dziewictwa z Wasią. Ponieważ jest szczera aż do bólu to powiedziała mu to. Ostatniej nocy powiedział z niechęcią, że prosiła go, żeby nauczył ją jak się chędorzy (***). Zdaje się że się boi, że Jula chce żeby nauczył ją jak być dziwką. Dlatego tak się boi odbyć z nią stosunek. To są moje wnioski z tego co usłyszałem do tej pory. Jula jednak nie daje za wygraną i próbuje go sprowokować. Teraz przyszłą jedna z dziewczyn i jak mi się wydaje próbuję ją pocieszyć i udziela rad jak uwieść faceta. Ciekawe jaki będzie z tego skutek. Nie podoba mi się zachowanie Wasi. Powinien zachować się jak mężczyzna i albo ją przelecieć albo wyjaśnić swoje zachowanie. Ostatniej nocy zachował się wobec niej w sposób upokarzający Ale cóż wolność przede wszystkim. Chcę tu zrobić zastrzeżenie, że wnioskuję na podstawie tego co usłyszałem, a w tym czego nie usłyszałem mogą się kryć informacje, które zmieniają obraz.
Getting a bit brave I fancy or is this working up to the grand finale in I don’t know how many weeks time
Another footjob in sight or upgrading to a handjob ?
Estas chicas son nuevas, o ya tienen nombre?
Ahhh that’s more likely as mustn’t take it too far so quick
Eso si la rubia tiene unas tetas impresionantes y unos pezones grandes y erectos se parecen a los de Ava del Reino 25