ok fine thanks
U have the post of the day my friend Amen too that
No democracy here, follow the rules or get a penalty
Absolutely wrong. If you can’t follow the rules no matter what you see, you don’t post. If people don’t understand where to stop, we step up and help learning some boundaries.
A post was merged into an existing topic: Rissa
Vyhrožovat zákazníkům - platičům?? jako vážně? Tak to je pecka ! Takže ti za koho platíme jsou pro vás víc než platící zákazník? Ok tak mi vraťte předplatné a já končím. Takové chování ze strany vedení že chrání průseráře a platící klienty zastrašuje to není nic co by mě zájímalo ! Takž si chraňte své ovečky jak chcete ale nezastrašujte záiazníky kteří nedostávají plnohodnotnou službu za kterou si platí ! ! NAZDAR !
if you don’t like it discard everything and change the site…
Jako opustit web a platbu co jsem uhradil nemám jako řešit jo? Dobrej vtip Ale nebojte, za 24 dní už URČITĚ obnovovat NEBUDU !!!
But, but then how will you know what’s going on in the realm?
Taková říše kde vládnou výhrušky a zastrašování ze stany podpory ať jde do háje… Platba je pořád stejná ale učinkující ubývají a nikdo to nehodlá řešit…
obviously no you don’t have to leave the website…
Co se týče vás předplatitelů tak jak jsem vás tady stačil vypozorovat, tak všichni se zdáte být super lidi
@kaya expressed her thoughts…
That’s not true, we made thousands theories what’s going on with Ariela. I’m still working on mine…
We are really trying hard.
Odkud všecí jste borci? Já jsem z České Republiky
Stůj si za svým názorem … máš pravdu souhlasím !
I think it’s the French side of me that’s attached to human rights and our “liberté d’expression” which stands out
@John78 what the heck are you doing on these apartments…
Asi to samé coty a každý z nás kdo je tady … kámo
I am nowhere near any apartments, Andre…
I am at work now, somewhere in UK…